Takläggning Nacka

Takläggning Nacka

Erfarna takläggare i Nacka – Mälarhöjdens Plåt & Bygg

Planerar du att byta tak? Då finns vi på Mälarhöjdens Plåt & Bygg här för dig! Våra erfarna takläggare i Nacka utför byten och renoveringar av en mängd olika tak. Allt sker på ett fackmannamässigt sätt och till ett plånboksvänligt pris. Vi lägger klassiska tegeltak, plåttak, papptak, tegelbetong och tak i stålplåt.

Att välja rätt takläggare i Nacka är svårt. Det finns ett stort urval av takläggningsfirmor att välja mellan. Vi erbjuder ett tryggt och säkert alternativ där lång erfarenhet och stor kunskap säkerställer att ditt tak korrekt monterat. Vi byter, lägger och renoverar tak året runt. Dessutom underhåller vi tak som behöver fräschas upp. Oavsett vilket tak du vill ha så ser vi till att använda stryktåliga material av högsta kvalitet.

Arbetsprocessen för takläggning i Nacka

Undrar du hur vi arbetar med ditt tak och hur vår arbetsprocess egentligen ser ut? Det hela sker i ett fåtal enkla steg:

Du kontaktar oss för att få en kostnadsfri offert. Vi kommer och undersöker ditt nuvarande taks status och tar alla mått.

Vi ger dig en tydlig offert utan dolda avgifter. Vi förklarar alla detaljer och ser till att du verkligen förstår vad det är du betalar för. Priset på offerten blir samma som på slutfakturan. I offerten ingår även en tidsplanering samt förslag på eventuella tilläggstjänster.

Vi dyker upp på utsatt tid och påbörjar arbetet. Hur vår arbetsprocess ser ut beror på om du ska byta, förlänga eller renovera ditt nuvarande tak. Vi börjar dock alltid med noggranna förberedelser.

När takarbetet är färdigt städar vi och forslar bort allt material vi använt och avlägsnat.

Det trygga förstahandsvalet av takläggare i Nacka

Vi renoverar och lägger tak av högsta kvalitet som är speciellt framtagna för det svenska klimatet. Vi har skickliga takläggare i Nacka med lång erfarenhet av allt som har med tak att göra.

Vi är stolta över att alltid få varma rekommendationer och fina ord från våra kunder. Därför arbetar vi hårt för att varje gång kunna leverera ett toppresultat. Vi har nöjda kunder från hela Stockholm och lägger stor vikt vid att alltid vara potentiella kunders trygga och seriösa förstahandsval.

Om du vill lägga nytt tak eller renovera ditt gamla, då kan du kontakta oss för att få en offert. Du når oss på telefon eller via vårt kontaktformulär. Vi kommer mer än gärna ut och inspekterar ditt nuvarande tak för att diskutera vilket alternativ och val av tak som blir bäst för din byggnad eller bostad. Du får sedan ett tydligt kostnadsförslag av oss.

Vi hjälper dig att välja rätt tak

Alla tak och de material vi använder är speciellt framtagna för att klara det varierande nordiska klimatet. Våra underleverantörer är alla välkända tillverkare med gott rykte.

Vi erbjuder bland annat populära plåttak och tegelpannor som kan fås i olika design och utseenden. Dessa tak passar på de flesta hus och taktyper, bland annat klassiska villatak, små fritidshus tal valmade tak och brutna mansardtak. All vår takplåt är väderbeständigt och har en riktigt lång livstid. För ett riktigt kraftfullt skydd kan du med fördel välja tegel. Det är ett klassiskt val som är väderbeständigt samtidigt som det ger de flesta hus ett snyggt utseende.

Vi inte bara lägger tak, vi renoverar dem också! Vi lägger och renoverar såväl plåt- och stål plåttak som papp- och shingeltak. Alla material ger ett riktigt bra tak för det svenska vädret. Det spelar därför ingen roll vilket tak du väljer. Du kan därför gå på känsla och önskat utseende när du väljer tak.

Kontakta oss för rådgivning om du är osäker på vilken typ av tak du ska välja. Vi hjälper dig att välja det tak som passar bäst för stilen på ditt hus, samtidigt som det följer den allmänna byggnadstraditionen i ditt bostadsområde.

Skyddsanordningar för ditt tak som tillval

Våra certifierade takläggare med mångårig erfarenhet gör mer än bara lägger och renoverar tak. De kan även ordna med olika tillbehör och erbjuda tillvalstjänster. Våra takläggare i Värmdö kan montera snörasskydd, taksteg och glidskydd för extra säkerhet. Dessutom kan de ordna med isolering.

Om du vill ha några plåtdetaljer på ditt tak så ordnar våra egna plåtslagare det. På så sätt drar arbetet inte ut på tiden av andra entreprenörer utan vi ger dig ett komplett tak. Kontakta oss om du funderar över vilka extra tillbehör du behöver eller vilket tak du ska välja.

Takläggare i Nacka med ansvarsförsäkring

På Mälarhöjdens Plåt & Bygg är vi stolta över vårt hantverk. Vi genomför alla takläggningar, renoveringar och allt underhållsarbete på ett fackmannamässigt sätt och enligt alla regler i instruktionsboken.

Alla anställda har mycket erfarenhet och stor kunskap av att arbeta med tak. Vi kvalitetssäkrar allt vårt arbete och utför ofta egenkontroller. Då alla steg i arbetsprocessen dokumenteras så får du som kund en tydlig inblick i vår transparenta service.

Vår stora erfarenhet och kunskap gör att vi inte är rädda för att lämna garanti på utfört arbete och material. 

Om något skulle hända på arbetsplatsen har vi givetvis alla de försäkringar och certifikat som behövs. Vi har bland annat en ansvarsförsäkring. Om något mot förmodan skulle gå sönder på ditt tak så kan du kontakta oss. Då kommer vi ut och åtgärdar taket. Du kan också välja att reklamera taket och byta ut det felaktiga materialet.

Tåliga tak för alla väder

Vi kan hjälpa dig med alla sorters tak i olika storlekar. Förråd, garage, småhus, stora villor eller flerfamiljshus – inget tak är för litet eller för stort för oss på Mälarhöjdens Plåt & Bygg.

Bland våra kunder finns såväl privatpersoner som bostadsrättsföreningar och företag. Gemensamt är att de alla är måna om att få ett tak av högsta kvalitet, god service, seriösa hantverkare och framförallt tåliga tak som står emot såväl regn och snö som hård vind. Helt enkelt snygga, estetiska tak som står pall under Sveriges alla årstider.

Om du vill få en offert för takläggning i Stockholm så kan du kontakta oss. Då återkommer vi snarast möjligt!

Våra referenser är din trygghet

Att lägga nytt tak är en stor investering. Taket ska hålla i många år och vara en säkerhet för din byggnad. Det kan vara svårt att hitta en seriös takläggare i Nacka och vi vill att du ska kunna känna dig trygg när du väljer vårt företag. Vi erbjuder därför en mängd referenser som du kan kontakta för att be om en personlig referens. Då kan du få en klar bild av hur vi arbetar, vilken service vi ger samt den kvalitet som taket och allt material vi använder har.

Förutom referenser erbjuder vi även referensbilder. Du kan beställa hem referensbilder på några av våra tidigare takjobb för att gå igenom dem och inspireras. Våra referensbilder är viktiga för oss då de visar på vårt gedigna hantverk och goda resultat.

Stommen i vårt arbete? Nöjda kunder!

Vår professionella och fackmannamässiga erfarenhet på Mälarhöjdens Plåt & Bygg ger dig en trygghet i ditt byggprojekt. Vi sätter stort värde på att alltid lämna nöjda kunder efter oss. Om du letar efter en seriös takläggare i Nacka får du gärna kontakta våra referenser och se den höga kvalitet vi levererat på tidigare utförda projekt.

Kontakta oss gärna om du behöver ett nytt tak eller om du vill renovera ditt existerande tak. Vi ger en kostnadsfri offert, utför ett felfritt jobb och hoppas bli den takläggare i Nacka som du rekommenderar till släkt, vänner och arbetskamrater.

Få en kostnadsfri offert

I vår transparenta arbetsprocess inkluderas även den kostnadsfria offert du får av oss. Här står alla kostnader tydligt uppradade och inget som inte inkluderas i offerten kommer att faktureras. Vi kommer aldrig att ta betalt för något som vi inte har diskuterat med takägaren om.

I vår offert finns inga dolda avgifter eller något finstilt. Vi är stolta över att vara ett tryggt och transparent alternativ när du behöver en takläggare i Nacka.

Om något går sönder på ditt tak så kan du kontakta oss. Då kommer vi ut och åtgärdar taket. Du kan också välja att reklamera taket och byta ut det felaktiga materialet.

Arbete som takläggare i Nacka

För att arbeta som takläggare hos oss på Mälarhöjdens Plåt & Bygg krävs det att du har en avklarad utbildning med certifikat och yrkesbevis. Alla examensprov ska vara godkända och vi vill att du har samma fokus och stolthet för ditt yrke som vi har.

Efter avklarad utbildning och en flera år lång lärlingsperiod är du kunnig och erfaren nog att jobba självständigt som takläggare.

Just nu behöver vi inte mer personal till Mälarhöjdens Plåt & Bygg, men du kan alltid lämna en intresseanmälan. Då kan vi kontakta dig om vi får behov av fler duktiga takläggare i Nacka.

Utöver takläggning kan vi hjälpa dig med följande:

Solceller

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore aliqua.

Byggtjänst

Med bred kompetens inom byggbranschen utför vi mindre finsnickeriarbeten såväl som större entreprenader.

Plåtslageri

Bland våra samarbetspartners finns stora och etablerade företag som Kraft Tak AB, PHP Plåtslageri och Uppsala Plåt.