Plåttak Stockholm

Plåttak Stockholm

Erfarna takläggare i Stockholm – Mälarhöjdens Plåt & Bygg

Planerar du att byta tak? Då finns vi på Mälarhöjdens Plåt & Bygg här för dig! Våra erfarna takläggare i Stockholm utför byten och renoveringar av en mängd olika tak. Allt sker på ett fackmannamässigt sätt och till ett plånboksvänligt pris. Vi lägger klassiska tegeltak, plåttak, papptak, tegelbetong och tak i stålplåt.

Att välja rätt takläggare i Stockholm är svårt. Det finns ett stort urval av takläggningsfirmor att välja mellan. Vi erbjuder ett tryggt och säkert alternativ där lång erfarenhet och stor kunskap säkerställer att ditt tak korrekt monterat. Vi byter, lägger och renoverar tak året runt. Dessutom underhåller vi tak som behöver fräschas upp. Oavsett vilket tak du vill ha så ser vi till att använda stryktåliga material av högsta kvalitet.

Arbetsprocessen för installation och renovering av plåttak:

Vår firma är stolta över att erbjuda expertis och hantverk när det gäller installation  och renovering av profilerad plåt. Vi strävar efter att skapa hållbara och visuellt tilltalande tak med fokus på precision och kundnöjdhet. Här är en översikt över hur vi går tillväga för att lägga profilerad plåt:

Kostnadsfri takinspektion och konsultation

Vi inleder processen med en kostnadsfri takinspektion för att bedöma ditt befintliga tak och diskutera dina behov och önskemål. En dedikerad konsultation bokas för att gå igenom designalternativ, färgval och eventuella specialanpassningar.

Materialval och anpassning

Tillsammans väljer vi det optimala plåtprofilen som passar ditt hus och dess arkitektur. Vi diskuterar eventuella extrafunktioner eller anpassningar, såsom isolering eller ytterligare vattenskydd.

Förberedelse av ytan

Vi förbereder den befintliga takytan genom att säkerställa att den är ren och fri från hinder. Eventuella reparationer eller förstärkningar genomförs för att säkerställa en solid grund för den nya profilerade plåten.

Installation av profilerad plåt

Våra erfarna hantverkare installerar den profilerade plåten noggrant och enligt tillverkarens riktlinjer. Varje plåt är skuren och formad med precision för att säkerställa en jämn och estetiskt tilltalande yta.

Säkerställande av vattentäthet och ventilation

Vi fokuserar på att säkerställa att taket är ordentligt tätslutet för att förhindra vattenintrång. Vi implementerar lämplig ventilation för att bevara takstrukturen och förebygga fuktrelaterade problem.

Slutbesiktning och kvalitetskontroll

Efter installationen genomför vårt team en noggrann slutbesiktning för att säkerställa att varje detalj uppfyller våra höga standarder. Vi kontrollerar även att taket lever upp till branschstandarder och eventuella byggregler.

Kundöversyn och garanti

Vi går igenom det installerade profilerade plåttaket med dig för att säkerställa att det möter dina förväntningar. Vår firma tillhandahåller omfattande garantier för vårt arbete och material för att ge dig trygghet och förtroende.

Kontakta oss för att installera ditt plåttak idag!

Byggfirma i Stockholm med ansvarsförsäkring

På Mälarhöjdens Plåt & Bygg är vi stolta över vårt hantverk. Vi genomför alla takläggningar, renoveringar och allt underhållsarbete på ett fackmannamässigt sätt och enligt alla regler i instruktionsboken.

Alla anställda har mycket erfarenhet och stor kunskap av att arbeta med tak och fasader . Vi kvalitetssäkrar allt vårt arbete och utför ofta egenkontroller. Då alla steg i arbetsprocessen dokumenteras så får du som kund en tydlig inblick i vår transparenta service.

Vår stora erfarenhet och kunskap gör att vi inte är rädda för att lämna garanti på utfört arbete och material. Vi har till exempel en 50 års teknisk garanti på alla plåttak.

Om något skulle hända på arbetsplatsen har vi givetvis alla de försäkringar och certifikat som behövs. Vi har bland annat en ansvarsförsäkring. Om något mot förmodan skulle gå sönder på ditt tak så kan du kontakta oss. Då kommer vi ut och åtgärdar taket. Du kan också välja att reklamera taket och byta ut det felaktiga materialet.

Våra referenser är din trygghet

Att lägga anlita oss för en entreprenad är en stor investering. Taket eller fasaden ska hålla i många år och vara en säkerhet för din byggnad. Det kan vara svårt att hitta en seriös takläggare i Stockholm och vi vill att du ska kunna känna dig trygg när du väljer vårt företag. Vi erbjuder därför en mängd referenser som du kan kontakta för att be om en personlig referens. Då kan du få en klarbild av hur vi arbetar, vilken service vi ger samt den kvalitet som taket och allt material vi använder har.

Förutom referenser erbjuder vi även referensbilder. Du kan beställa hem referensbilder på några av våra tidigare takjobb för att gå igenom dem och inspireras. Våra referensbilder är viktiga för oss då de visar på vårt gedigna hantverk och goda resultat.

Stommen i vårt arbete? Nöjda kunder!

Vår professionella och fackmannamässiga erfarenhet på Mälarhöjdens Plåt & Bygg ger dig en trygghet i ditt byggprojekt. Vi sätter stort värde på att alltid lämna nöjda kunder efter oss. Om du letar efter en seriös takläggare i Stockholm får du gärna kontakta våra referenser och se den höga kvalitet vi levererat på tidigare utförda projekt.

Kontakta oss gärna om du behöver ett nytt tak eller om du vill renovera ditt existerande tak. Vi ger en kostnadsfri offert, utför ett felfritt jobb och hoppas bli den takläggare i Stockholm som du rekommenderar till släkt, vänner och arbetskamrater.

Få en kostnadsfri offert

I vår transparenta arbetsprocess inkluderas även den kostnadsfria offert du får av oss. Här står alla kostnader tydligt uppradade och inget som inte inkluderas i offerten kommer att faktureras. Vi kommer aldrig att ta betalt för något som vi inte har diskuterat med takägaren om.

I vår offert finns inga dolda avgifter eller något finstilt. Vi är stolta över att vara ett tryggt och transparent alternativ när du behöver en takläggare i Stockholm.