Tegeltak Tyresö

Vi på Mälarhöjdens Plåt & Bygg AB hjälper dig med Tegeltak Tyresö. Kontakta oss för kostnadsfri offert!

Tegeltak Tyresö - Ett tryggt förstahandsval

Vi på MPB hjälper dig att renovera och lägga nytt tak av högsta möjliga kvalité, direkt anpassade för Svenskt klimat och dessutom med 15 års garanti. Våra skickliga och välutbildade takläggare Stockholm har en bred expertis & lång erfarenhet när det gäller till takläggning i diverse material samt utföranden. Vi är enkla att ha och göra med, men vi garanterar att du alltid är i trygga händer när du väljer att anlita oss för ditt takläggnings projekt i Stockholm med omnejd!

Vi erbjuder kvalitativa tegeltak som kan fås i olika design och utseenden. Dessa tak passar enkelt på de flesta hus och taktyper såsom villatak och andra vanligt förekommande taktyper. Alla våra material kommer från välkända leverantörer därför garanterar vi en hållbarhet utöver det vanliga. När MPB utför arbetet får du alltid det bästa inom marknaden då vi värnar om dig som kund! 

Tegeltak Tyresö - Vi jobbar med alla typer av tak!

Smidigt och enkelt med Mptak - Tegeltak Tyresö

Vi lägger inte bara nytt tegeltak, vi renoverar dem också! Vi kan därför hjälpa dig med delar av taket om det är endast det som behöver fixas. Oavsett omfattning på arbetet får du alltid samma höga kvalité. Våra duktiga medarbetare lägger sitt hjärta och själ för att göra dig till slutligen till en nöjd kund.

Kontakta oss för rådgivning om du är osäker på vilken typ av tak du ska välja. Vi hjälper dig att välja det tak som passar bäst för stilen på ditt hus, samtidigt som det följer den allmänna byggnadstraditionen i ditt bostadsområde.

Kunskap om de flesta olika takutföranden, vi ger dig råd och hjälper dig välja rätt!

Självklart hjälper dig vi dig med ROT-Avdraget!

Som kund är rotavdrag en trygghet för dig.

Vid tegeltak Tyresö ligger rotavdraget i regel på 30% av arbetskostnaden men det är viktigt att man har koll eftersom att det är du som konsument som är ansvarig! Hos oss på MB Plåt & Bygg kan du vara trygg med att allting blir rätt när du anlitar oss.

Vill du veta mer om ROT-avdrag kan finns information på skatteverkets hemsida.