Takrenoveringar Täby

Vi på Mälarhöjdens Plåt & Bygg AB hjälper dig med Takrenoveringar Täby. Kontakta oss för kostnadsfri offert!

Takrenoveringar Täby - Ett tryggt förstahandsval

Vi erbjuder takrenoveringar Täby av högsta kvalitet som är speciellt framtagna för det svenska klimatet. Våra skickliga takläggare Stockholm har en bred kunskap med lång erfarenhet när det kommer till takläggning i stort!

Varma rekommendationer och fina lovord från nöjda kunder är någonting vi brinner för. Därför har vi som mål att alltid se till kundens bästa och aldrig tumma på kvaliteten för att kunden ska få en klockren upplevelse. Vi har nöjda kunder från hela Stockholmsområdet och ser självklart att vi alltid skall vara ett givet förstahandsval för potentiella kunder!

Vi vet vad vi håller på med, därför får du alltid 15 års garanti på utfört arbete!

Takrenoveringar Täby - Vi har kunskapen och erfarenheten du söker för takrenovering!

Alltid högt kvalité på våra Takrenoveringar Täby

Om du vill lägga nytt tak eller kanske renovera ditt gamla, är du välkommen att kontakta oss för att få en offert. Du når oss på telefon eller via vårt kontaktformulär. Vi kan mer än gärna komma förbi och inspektera ditt nuvarande tak och hjälper dig komma fram till vilket typ av tak som passar bäst för din byggnad eller bostad och lämnar därefter ett kostnadsförslag.

Du kanske undrar hur vi arbetar och hur arbetsprocessen går till. Vi förklarar det nedan i 4 enkla steg! 

  • Initial kontakt – Vi och kommer och inspekterar ditt nuvarande tak för att sedan skicka en kostnadsfri offert utan dolda avgifter
  • Vi går igenom offerten och förklarar alla detaljer för att du ska förstå vad det är du betalar för. I offerten har vi även lagt med tidsestimering samt förslag på eventuella tilläggstjänster.
  • Vi kommer på utsatt planerad tid och påbörjar vårat arbete. Vi jobbar konsekvent med noggrann förberedelse, därefter sätter vi igång med arbetet som givetvis varierar beroende på vad för arbete vi anlitats för.
  • När vi är klara ser vi till att allt blir städat och att vi inte lämnar någonting efter oss. Det enda som finns kvar efter avslutat arbete är ditt nya tak!