Solpaneler Norrtälje

Vi på Mälarhöjdens Plåt & Bygg AB hjälper dig med Solpaneler Norrtälje. Kontakta oss för kostnadsfri offert!

Solpaneler Norrtälje - Ett tryggt förstahandsval

Vill du ställa om till en mer miljövänlig och förnybar energilösning i din bostad men vet inte hur du ska gå tillväga? Vi på MPB kan ge råd och tips när det gäller att installera solpaneler och förberedda taket för arbetet. Kontakta oss så går vi genom hur bostaden idag ser ut samt hur vi kan på enklast sätt hjälpa dig med installationenFör vidare utbildning kan du läsa denna artikel.

Innan installationen av solpaneler är det viktigt att försäkra sig om att taket håller den längden som solpanelerna är avsedda att fungera. Därför om du vill lägga nytt tak eller kanske renovera ditt gamla för att säkerställa en lång hållbarhet på utförandet, är du välkommen att kontakta oss för att få en offert. Du når oss på telefon eller via vårt kontaktformulär. Vi kan mer än gärna komma förbi och inspektera ditt nuvarande tak och hjälper dig komma fram till vilket typ av tak som passar bäst för din byggnad eller bostad och lämnar därefter ett konstadsförslag.

Solpaneler Norrtälje - Vi jobbar med alla typer av tak!

Kontakta oss för mer information om Solpaneler Norrtälje

Att anlita oss är enkelt och vi värderar alla våra kunder på samma sätt. Därför är vi alltid noggranna och extremt försiktiga i vårt utförande för att kunna ge dig de resultat som du önskade från början. Vi innehar idag en stor andel nöjda kunder i Stockholmsområdet med omnejd, önskar du referenser lämnar vi över dessa gladeligen till dig!

Du kanske undrar hur vi arbetar och hur arbetsprocessen går till. Vi förklarar det nedan i 4 enkla steg! 

  • Initial kontakt – Vi och kommer och inspekterar ditt nuvarande tak för att sedan skicka en kostnadsfri offert utan dolda avgifter
  • Vi går igenom offerten och förklarar alla detaljer för att du ska förstå vad det är du betalar för. I offerten har vi även lagt med tidsestimering samt förslag på eventuella tilläggstjänster.
  • Vi kommer på utsatt planerad tid och påbörjar vårat arbete. Vi jobbar konsekvent med noggrann förberedelse, därefter sätter vi igång med arbetet som givetvis varierar beroende på vad för arbete vi anlitats för.
  • När vi är klara ser vi till att allt blir städat och att vi inte lämnar någonting efter oss. Det enda som finns kvar efter avslutat arbete är ditt nya tak!