Plåttak Bro

Vi på Mälarhöjdens Plåt & Bygg AB hjälper dig med Plåttak Bro. Kontakta oss för kostnadsfri offert!

Plåttak Bro - Ett tryggt förstahandsval

Att veta vad man behöver och vad som blir snyggt och tåligt för bostaden kan lätt kännas svårt. Vi vet vad du behöver och därför hjälper vi till med Material som är speciellt framtaget för att hålla emot det nordiska klimatet dör plåttak är ett fantastiskt val. Alla våra underleverantörer är välkända & seriösa tillverkare med gott rykte. Vi hjälper dig även med speciella utföranden och utseenden om så är önskemålet, kontakta oss redan idag för mer information!

Vi erbjuder kvalitativa Plåttak som kan fås i olika design och utseenden utifrån dina egna önskemål. Dessa tak passar enkelt på de flesta byggnader. Alla våra material kommer från välkända leverantörer därför garanterar vi en hållbarhet utöver det vanliga. När MPB utför arbetet får du alltid det bästa inom marknaden då vi värnar om dig som kund! 

Önskar du se referenser? Kontakta oss så delar vi gladeligen med oss av dessa. Att du känner dig trygg är alltid viktigt för oss!

Plåttak Bro - Vi jobbar med alla typer av tak!

BEHÖVER DU HJÄLP MED PLÅTTAK Bro? KONTAKTA OSS FÖR EN KOSTNADSFRI OFFERT!

Vi lägger inte bara nytt tegeltak, vi renoverar dem också! Vi kan därför hjälpa dig med delar av taket om det är endast det som behöver fixas. Oavsett omfattning på arbetet får du alltid samma höga kvalité. Våra duktiga medarbetare lägger sitt hjärta och själ för att göra dig till slutligen till en nöjd kund.

Kontakta oss för rådgivning om du är osäker på vilken typ av tak du ska välja. Vi hjälper dig att välja det tak som passar bäst för stilen på ditt hus, samtidigt som det följer den allmänna byggnadstraditionen i ditt bostadsområde.

KUNSKAP OM DE FLESTA OLIKA TAKUTFÖRANDEN, VI GER DIG RÅD OCH HJÄLPER DIG VÄLJA RÄTT!

Självklart hjälper dig vi dig med ROT-Avdraget!

Som kund är rotavdrag en trygghet för dig när du ska utföra reparationer eller lägga nytt papptak!

Vid plåttak Bro ligger rotavdraget i regel på 30% av arbetskostnaden men det är viktigt att man har koll eftersom att det är du som konsument som är ansvarig! Hos oss på MB Plåt & Bygg kan du vara trygg med att allting blir rätt när du anlitar oss.

Vill du veta mer om ROT-avdrag kan finns information på skatteverkets hemsida.