Papptak Ekerö

Vi på Mälarhöjdens Plåt & Bygg AB hjälper dig med Papptak Ekerö. Kontakta oss för kostnadsfri offert!

Papptak Ekerö - Ett tryggt förstahandsval

Vi på MPB hjälper dig att renovera och lägga nytt tak av högsta möjliga kvalité, direkt anpassade för Svenskt klimat och dessutom med 15 års garanti. Våra skickliga och välutbildade takläggare Stockholm har en bred expertis & lång erfarenhet när det gäller till takläggning i diverse material samt utföranden. Vi är enkla att ha och göra med, men vi garanterar att du alltid är i trygga händer när du väljer att anlita oss för ditt takläggnings projekt i Stockholm med omnejd!

Vi erbjuder kvalitativa Papptak som kan fås i olika design och utseenden. Dessa tak passar på specifika hus och taktyper. Alla våra material kommer från välkända leverantörer därför garanterar vi en hållbarhet utöver det vanliga. När MPB utför arbetet får du alltid det bästa inom marknaden då vi värnar om dig som kund! 

Papptak Ekerö - Vi jobbar med alla typer av tak!

Vi sköter hela processen åt dig - Papptak Ekerö

Vi lägger inte bara nytt papptak, vi renoverar dem också! Vi kan därför hjälpa dig med delar av taket om det är endast det som behöver fixas. Oavsett omfattning på arbetet får du alltid samma höga kvalité. Våra duktiga medarbetare lägger sitt hjärta och själ för att göra dig till slutligen till en nöjd kund.

Kontakta oss för rådgivning om du är osäker på vilken typ av tak du ska välja. Vi hjälper dig att välja det tak som passar bäst för stilen på ditt hus, samtidigt som det följer den allmänna byggnadstraditionen i ditt bostadsområde. Söker du hjälp med plåttak eller tegeltak? Det kan vi hjälpa dig med också, vi på MPB är specialister på taktjänster oavsett material och design! 

Kunskap om de flesta olika takutföranden, vi ger dig råd och hjälper dig välja rätt!

Självklart hjälper dig vi dig med ROT-Avdraget!

Som kund är rotavdrag en trygghet för dig när du ska utföra reparationer eller lägga nytt papptak!

Vid papptak Ekerö ligger rotavdraget i regel på 30% av arbetskostnaden men det är viktigt att man har koll eftersom att det är du som konsument som är ansvarig! Hos oss på MB Plåt & Bygg kan du vara trygg med att allting blir rätt när du anlitar oss.

Vill du veta mer om ROT-avdrag kan finns information på skatteverkets hemsida.